wp251292fa.png
wp4f0e06f9.png
wp067c222a.png
wpb8af9761.png
wpe33ac48c.png

 

Een gewoon gesprek wil vaak heel verhelderend zijn en lezen is niet ieder zijn sterkste punt. We hebben op ons kantoor de mogelijkheid om u met beelden (beamer) en rekenprogramma’s exact voor te rekenen wat u er nu aan over gaat houden. U kunt dat ook zelf met het rekenprogramma uiteraard, maar vaak is enige uitleg erbij wel lekker en gewenst.

 

Vaak vinden gesprekken in het weekend plaats (nee niet de zondag), maar het kan ook overdag en ook op een avond. Vaak is het gesprek individueel, maar uiteraard kan het ook in een groep en dan zijn de kosten uiteraard per persoon ook lager.

 

We vragen voor een dergelijk gesprek geld en dat wordt nogal eens vreemd gevonden. Het is eigenlijk simpel waarom we het doen:

 

Het enige wat wij verkopen is onze expertise en die verkopen we per uur. De belangstelling voor een gesprek was zo overweldigend dat we er met gemak elke week 20 uren mee konden vullen (daarom is een gesprek via de telefoon ook niet meer mogelijk, want ook dat liep de spuigaten uit met zomaar 20 à 30 telefoontjes per dag). Het zal duidelijk zijn, dat als we dat allemaal gratis gaan doen, de kachel bij ons ophoudt met branden of we moeten onze bestaande eigenrijders meer gaan berekenen... Vergelijk het eens met jezelf als de opdrachtgever gaat zeggen: “lege kilometers vergoed ik niet meer, want die krijg ik ook niet vergoed”: Prachtige stelling maar als eigenrijder moet je die lege kilometers wel rijden en als het een beetje tegenzit met een dergelijke opdrachtgever laat hij je leeg naar Spanje rijden om een vrachtje op te halen.

Bijkomend voordeel bleek dat we de serieuze eigenrijders nu over de vloer krijgen en niet langer de avonturiers die proberen zonder diploma en geld ondernemer te worden...

 

Een adviesgesprek kunt u aanvragen op de adviesbestelpagina.

U komt dan bij ons op kantoor of wij bij u en dan praten we er gewoon over.

 

Als we bij u komen moet u er rekening mee houden dat het gesprek meer kan gaan kosten door de reisuren en doordat niet alle faciliteiten bij u aanwezig zijn, zullen gegevens pas later naar u worden gezonden.

 

Een adviesgesprek is vrijblijvend. U mag daarna gerust naar een ander gaan, maar is kostenloos, als u daarna een contract met ons sluit (het adviesgesprek wordt dan gecrediteerd).

wp9887b53f.png